Aktuális híreink - Ingatlangazdálkodás

GRATULÁLUNK! A Fagyöngy Lakópark lett a győztes „Az év lakóingatlan fejlesztése 2020” versenyben

2021.június 02.

A Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében, Csillaghegyen a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen valósult meg.

Bővebben

Új betelepülő a Dunavarsány Ipari Parkban

2020.december 01.

Területet vásárolt a Dorimpex Kft. a Dunavarsány Ipari Parkban. Szeretettel üdvözöljük Őket betelepült vállalkozásaink között. Az asztalosipari termékekkel foglalkozó vállalkozás az ország több pontján van már jelen. Új üzemének létesítési helyszínéül a Dunavarsány Ipari Parkot válaszotta a vállalkozás. A megvásárolt 1 hektáros terület, a Neumann János utcában helyezkedik el a FÉMALK Zrt. és az Infinitours Kft. telephelyei között. A vállalkozás gőzerővel dolgozik a telephely létesítésén. Bővebb információt a Dorimpex Kft. honlapjain találhatnak a kedves érdeklődők a https://dorimpex.hu/ és a https://byspan.hu/ címeken.

Bővebben

Területet vásárolt a Dofe Kft.

2020.december 01.

A Dunavarsány Ipari Parkban 2005 óta jelenlévő Dofe Kft., újabb területet vásárolt a Dunavarsány Ipari Parkban. A vállalkozás a meglévő gombaüzemének bővítése érdekében megvásárolta a Dunavarsány Ipari Park I-es számú vízműve, és a Dofe Kft. jelenlegi telephelye közötti mintegy 6.000 m2-es terültetet, melyen terveik szerint a meglévő üzemük termelőkapacitását fogják bővíteni.

Bővebben

Megkezdtük a Fagyöngy Lakópark átadását

2020.október 26.

Befejeztük a III. kerület, Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti területen megvalósuló Fagyöngy Lakópark építése, amelynek keretében 160, prémium minőségű lakást adunk át új tulajdonosaiknak.

Bővebben

Budaörsi Irodaház és raktár rekonstrukciója

2020.október 01.

A Budaörsi Ipartelep elindítása a Resonator Kft. legelső ingatlanfejlesztési projektjei közé tartozik, és büszkék vagyunk rá, hogy az akkor még szinte lakatlan terület azóta az ország egyik legjelentősebb ipari parkjává vált.

Bővebben
Vissza a hírekhez