Aktuális híreink - Ingatlangazdálkodás

A Resonator Kft. novemberben értékesítette Budafoki ingatlanát

2019.december 16.

Társaságunk novemberben eladta korábbi bérlőjének a Lágymányosi Társas Irodaház (1111 Budapest, Budafoki út 59.) központi épületének magasföldszintjén és III. emeltén lévő irodáit.

Bővebben

Helyzetjelentés a Resonator-Kőrössy villa felújításáról

2015.október 29.

resonator01.jpg

A Resonator Kft. tulajdonában lévő, és a társaság székhelyéül szolgáló Resonator-Kőrössy  villa funkcióváltással történő, több hónapja tartó felújítása immár a végéhez közeleg.

Bővebben

Összefoglaló a Szüreti fesztiválról

2015.október 26.

20151001153518.jpg

A Városligeti fasorban idén is megrendelésre került az őszi szüreti mulatság. A gyönyürű napsütéses időt és a hangulatot a vendéglátók finom őszi ízekkel és italokkal igyekezetek fokozni.

A rendezvényre nagy számban érkező bérlőink a szokásos módon tájékoztatást kaptak az ingatlan tulajdonosától a bérleményeket érintő területek további felújítási és átalakítási munkálatairól.

Bővebben

Mikulás ünnepséggel lepte meg bérlőit a Resonator

2014.december 06.

Ebben az évben is meglátogatta Irodaházunkat a nagyszakállú Mikulás. Mivel nagyon sok kisfiúhoz és kisleányhoz kellett eljutnia, hozzánk pár nappal előbb érkezett. Megdicsérte a jól viselkedőket és megértően hallgatta a bevallott rosszaságokat is. Az őt segítő krampuszlányok készséggel végrehajtották a Mikulás által kiszabott büntetéseket, és természetesen mindenkit megkínáltak a kosárban lévő finomságokkal is.

Bővebben
Vissza a hírekhez