Ingatlanfejlesztés és üzemeltetés

Budaörsi ipartelep

Budaörsi ipartelep

Az Ipari Park legnagyobb erőssége az M0, M1 és M7 autópályákhoz való közelség, gyors Megközelíthetőség, frekventált terület, logisztikai központ.

Bővebben
Dunavarsány Ipari Park

Dunavarsány Ipari Park

A Közép-Magyarországi Régióban fekvő Dunavarsány Ipari Parkot elsősorban a multinacionális, valamint a hazai nagy vállalatok jelentős területigényű letelepedésének, valamint a beszállítók és a helyi vállalkozások működésének elősegítésére hoztuk létre. 

Bővebben
Dunavarsány sorházak

Dunavarsány sorházak

Dunavarsány Magyarország szívében, Budapest agglomerációjában, a főváros határától 9 km-re helyezkedik el. A település új építésű lakóparkokkal benépesített, zöldövezeti részén kínálunk 2005-ben épült, összkomfortos, családok számára ideális kialakítású sorházakat.

Bővebben

Fagyöngy Lakópark

Bebefejeződött a Fagyöngy lakópark (Budapest III. kerület, Csillaghegy) kialakítása és felépítése. Jelenleg folyamatos a 160 lakás kulcsrakész átadása. 

Bővebben
Fasor Irodaház

Fasor Irodaház

Az épületegyüttes négy különböző irodaépületből áll, melyek a Városliget és a város találkozásánál, tágas, parkos környezetben, kitűnő közlekedési adottságokkal ideális feltételeket nyújtanak a zavartalan munkavégzéshez.

Bővebben

Szent László utca 64.

XIII. kerületben található a 4.987 m2 össz-alapterületű ingatlan, amely több, külön bejárattal rendelkező, földszint + emeleti szintekből álló épületegyüttes.

A belső közlekedő utak tehergépjárművel is könnyedén megközelíthetőek.

A helyiségek jelenleg hidegraktárként használhatóak.

Bővebben