Aktuális híreink - Szolgáltatók

Kútvölgyi Toronyépület homlokzatkorszerűsítése

2022.december 07.

2020-ban az A&D Stúdió Kft. nyerte el az Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Toronyépülete, közismertebb nevén a „Kútvölgyi Kórház” homlokzatkorszerűsítésének tervezési munkáját.

Bővebben

A DNS-szobor megépítése

2022.december 07.

A Kútvölgyi Toronyépület homlokzati rekonstrukciójának során az A&D Stúdió Kft., mint a projekt generál tervezője, nagy hangsúlyt fektetett az örökségvédelmi szempontok maximális érvényesülésére. A Stúdió építészei ezért az épület korábbi terveit felkutatva javaslatot tettek a főbejárat eredeti állapotához illeszkedő műalkotások létrehozására.

Bővebben

Viszlát nyár! Találkozunk 2023-ban!

2022.szeptember 01.

Viszlát, nyár! Idén a vártnál kicsit korábban köszöntött ránk az ősz, így sajnos már csak jövőre csúszhatunk, pancsolhatunk együtt. 

Bővebben

Duna-Armatúra DN 1200 és DN 1000 ivóvíz főnyomóvezeték, Budapest

2022.június 16.

Budapest Főváros víztermelő kútjainak fejlesztése projekthez DN1200 és DN1000 GÖV csövek és idomok szállítása van folyamatban.

Bővebben

Augusztus 29-ig még várunk az Aquarénában, csobbanj velünk!

2021.augusztus 13.

A Mogyoródon található Aquaréna szórakoztató park kitűnő kikapcsolódást, pihenést és szórakozást nyújt az idelátogatóknak. A csúszdapark 11 és fél hektáron terül el, nagy előnye, hogy vízi kalandok mellett szárazföldi élményeket is kínál.  

Bővebben
Vissza a hírekhez